Bo i Nydalen

Nydalen - kun 12 min. fra Jernbanetorget

Fra Nydalen tar t-baneringen deg til Majorstuen på kun 9 minutter, eller til Jernbanetorget på bare 12 minutter. T-baneringen har hyppige avganger i begge retninger, og gir deg en praktisk og effektiv transport til de mangfoldige tilbudene hele regionen har, samtidig som du kan trekke deg tilbake til det noe roligere miljøet i Nydalens grønne omgivelser. Med kort vei og kort reisetid blir utforskningen av både by og natur en lek, og det gjør Nydalen til et ideelt sted å bo, studere eller arbeide.

Illustrasjon

Hva skjer i sentrum av Nydalen?

I Nydalen sentrum er det 65 meter høye bygget Vertikal Nydalen ferdigstilt – her har folk allerede flyttet inn i nye, unike leiligheter, og forskjellige næringsaktører har funnet seg godt til rette i de flotte kontorlokalene. Så snart forholdene tillater det, ferdigstilles uteområdene rundt Vertikal Nydalen og foran Torgbygget. Se planen for uteområdet.

Den nye italienske restauranten Crudo, som ligger i Vertikal Nydalen, har fått svært gode anmeldelser, blant annet av restaurantguiden i DN.no – les mer her. Snart kan du også nyte våren på Crudos nye uteservering.

Nydalen Fabrikker

Meld interesse:

Meld din interesse her, så tar vi kontakt med deg straks vi har nytt å fortelle.

I denne fasen av prosjektene er DNB Eiendoms engasjement kun av rådgivende/konsultativ karakter.

Avantors personvernerklæring finner du her.